Είδη βάπτισης

Κοινοποίηση:

είδη βάπτισης - koufetouli.gr

Είδη βάπτισης

Ο βάπτιση όπως και ο γάμος θεωρούνται από τις σημαντικότερες τελετουργίες της ζωής. Συνήθως γίνεται τον πρώτο χρόνο, μετά τις σαράντα ημέρες, γιατί διαφορετικά το παιδάκι θα είναι πλέον αρκετά μεγάλο!

Το Μυστήριο του Βαπτίσματος αποτελεί την είσοδο του ανθρώπου στην Εκκλησία. Με το βάπτισμα το νήπιο αποκαθαίρεται από το προπατορικό και κάθε προσωπικό αμάρτημα μέσω του νερού, το οποίο συμβολίζει το αίμα του Ιησού Χριστού. Η βύθιση στο νερό συμβολίζει την είσοδο του πιστού στην Εκκλησία. Στα πρώτα χριστιανικά χρόνια κοινή πρακτική ήταν η βάπτιση σε ώριμη ηλικία, αφού προηγουμένως γινόταν η κατήχηση, η διδασκαλία δηλαδή των αρχών της χριστιανικής πίστης. Αργότερα, λόγω του μεγάλου ποσοστού παιδικής θνησιμότητας, υιοθετήθηκε ο νηπιοβαπτισμός και αντί του βαπτιζόμενου βρέφους στην ομολογία πίστης προβαίνει ο νονός, συμβολή του οποίου είναι η ύστερη κατήχηση του νέου μέλους της Εκκλησίας.

Τα Είδη Βάπτισης στο κατάστημά μας…

Στην αποθήκη μας μπορείτε να βρείτε να βρείτε πρώτες ύλες για να δημιουργήσετε μόνοι σας ότι κρίνεται απαραίτητο για τον στολισμό της εκδήλωσής σας. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να δώσετε την παραγγελία σας για να προετοιμάσουμε για εσάς τις συνθέσεις σας. Τα προϊόντα που θα βρείτε σε εμάς όπως Παιδικές μπομπονιέρες, Κουφέτα, Βαπτιστικά, Λαμπάδες βάπτισης, Λαμπαδοστήλες, Σετ Νονού/Νονάς κ.ά. θα είναι στις ποιο οικονομικές τιμές της αγοράς χωρίς να θυσίες στην ποιότητα κατασκευής για να μπορέσετε να επενδύσετε την ξεχωριστή σας εκδήλωση με δώρα και στολίδια που της αρμόζουν.

Τα είδη βάπτισης που παρέχουμε δεν εμφανίζονται αναλυτικά στον διαδικτυακό μας τόπο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ενδεικτικές κατηγορίες των προϊόντων μας. Προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε προκειμένου να σας ενημερώσουμε από κοντά για τις δυνατότητες και τις επιλογές που σας παρέχουμε.